Kattavat kuljetuspalvelut Helsingistä

Tilaa kuljetus!

Valtaus Kuljetus Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, olipa kyse sitten rahdista tai paketeista. Me kuljetamme mitä vain perille, halutessasi ovelta ovelle, nopeasti ja asiakaspalveluhenkisesti.

Ammattilaisen toteuttama kuljetuspalvelu helpottaa arkeasi

Kuljetuspalvelumme on apunasi silloin, kun sinun on saatava rahtia, kappaletavaraa tai paketti perille, eikä sinulla ole sen kuljettamiseen riittävää kalustoa, henkilöstöä tai aikaa. Kuljetuspalvelu voi kuljettaa ammattitaidolla ja luotettavasti perille tavaraa pakettiautolla tai kuorma-autolla, pienpaketeista aina suuriin lavoihin saakka – asiakkaan tarpeista riippuen. Haluaisitko sinä helpottaa arkeasi kuljetuspalvelumme avulla?

Kuljetamme kaiken perille

Tarjoamme kuljetukset kaikenlaiselle tavaralle Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Kuljetamme sekä rahtia että paketteja. Tilaus voi pitää sisällään esimerkiksi varaosia, koneita, konttoritarvikkeita, kirjoja, asiakirjoja, vaatteita, kosmetiikkaa, lahjatavaroita, ruokaa tai lääkkeitä pienissä erissä tai tukuittain. Mitä ikinä lähetyksesi pitääkään sisällään, me viemme sen perille!

Nopeat toimitukset ja hyvää palvelua aamusta iltaan

Palvelumme ehdottomia valtteja ovat nopeus ja asiakaslähtöisyys. Palveluksessamme on tällä hetkellä 11 rautaista kuljetus- ja asiakaspalvelualan ammattilaista, jotka toimittavat tavaran perille alamme ykköskalustolla, nopeasti ja turvallisesti. Soitto meille riittää, ja saat pakettisi tuota pikaa matkaan. Kerromme mielellämme lisää myös rahdinkuljetuksesta.

Soita ja tilaa kuljetus!

Ovelta ovelle aamuvarhaisesta iltamyöhään

Tarjoamme asiakkaillemme kuljetuspalvelut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla aamuvarhaisesta iltamyöhään. Henkilökuntamme työskentelee vuoroissa aamukuudesta iltayhdeksään varmistaakseen sen, että pakettisi kulkee juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit tilata kuljetuksen jopa samana päivänä ja valita sinulle sopivan kuljetusajan. Noudamme pakettilähetykset ovelta ja toimitamme ne suoraan vastaanottajalle.

Ota yhteyttä

Kiireellisen pakettikuljetuksen tilaat helposti soittamalla. Jos sinulla ei ole samaan tai seuraavaan päivään ajoittuvaa kuljetustarvetta, voit lähestyä meitä toki myös sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.


Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme, voit täyttää ja lähettää yhteydenottolomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse